Αλλαγή ηγεσίας στον όμιλο Girteka. Αρχής γενομένης από τις 2 Απριλίου, ο Edvardas Liachovičius, μέχρι πρότινος μέλος ΔΣ του λιθουανικού ομίλου, ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.
Για προσωπικούς λόγους ο Jeroen Eijsink αποχωρεί μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο «τιμόνι» της εταιρείας, ενώ θα παραμείνει ως Strategic Advisor του CEO της Girteka.
«Εκ μέρους του ΔΣ και ολόκληρου του ομίλου, θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Jeroen για την αφοσίωσή του, το όραμά του και τις ουσιαστικές συνεισφορές που παρείχε σε μια μεταμορφωτική περίοδο. Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να εστιάζει στην οικοδόμηση μακροπρόθεσμων συνεργασιών, επενδύοντας σε σύγχρονα περιουσιακά στοιχεία, ψηφιακές λύσεις και ενίσχυση της θέσης ως ηγέτης στον τομέα των οδικών μεταφορών. βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία για τη δημιουργία αξίας για όλους τους ενδιαφερόμενους», είπε ο Edvardas Liachovičius, διευθύνων σύμβουλος της Girteka Group.
Να σημειωθεί ότι, ο όμιλος Girteka είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών της Ευρώπης, με 6.000 φορτηγά και 7.000 ρυμουλκούμενα. Ειδικεύεται στη μεταφορά εμπορευμάτων ελεγχόμενης θερμοκρασίας, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων διατροφής.